De diensten van Vanwijk

Vanwijk produceert al sinds 1900 communicatiemiddelen zowel in druk als digitaal. De kracht van onze medewerkers is de passie voor het vak. Onze uitdaging is om uw communicatiemiddelen tot een prachtig eindresultaat te brengen. Wij adviseren en denken “out-of-the-box”. Vanwijk voor het traditionele en digitaal drukwerk met respect voor het milieu. De online specialist voor al uw mobiel dataverkeer. Wij zetten al jarenlang onze kennis, creativiteit en expertise in voor onze klanten.

Online communicatie vraagt om digitale oplossingen

In het huidige digitale tijdperk zijn de ontwikkelingen op internet belangrijk geworden voor uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor de vele mogelijkheden van mobiel dataverkeer.

Welke online middelen kunt u toepassen om uw doelgroep het beste te bereiken? Hoe versterkt u de kracht van uw traditionele uitingen met online communicatie en andersom? Op welke manier kunt u echt tussen de massa uitspringen? Wij beantwoorden deze vragen graag samen met u.

De oorsprong van Vanwijk ligt in de grafische industrie. Het produceren van communicatie uitingen dateert vanaf 1900. Deze jarenlange ervaring, kennis en aanpak, maakte de stap naar het bieden van oplossingen voor online communicatie eenvoudig. De toegepaste techniek is anders, het gewenste eindresultaat hetzelfde. Uw bedrijf optimaal onder de aandacht brengen van uw doelgroep!

Respect voor samenleving en milieu

De medewerkers van Vanwijk beschouwen het als hun missie om u zo goed mogelijk te adviseren. Zij denken met u mee over het doelmatig en doelgericht inzetten van communicatiemiddelen. Tijdens elk productieproces spant Vanwijk zich in om de belasting op de leefomgeving minimaal te houden. Ook in tal van andere opzichten gaan we respectvol om met het milieu en de omgeving waarin we werken. We beschikken over een ISO 14001 certificaat.

Klik hiernaast om ons ISO 14001 certificaat te downloaden.

Transparency leads to hospitality

Al meer dan dertig jaar zetten de medewerkers van Vanwijk hun vakmanschap in om de hotelbranche van dienst te zijn. Daardoor mogen we zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het verzorgen van de communicatie voor de gastvrije sector. Inmiddels voorzien wij diverse grote hotelgroepen van een breed assortiment aan huisstijluitingen en promotioneel drukwerk.

Onze service begint met een advies, waarin we met u meedenken over de manier waarop u uw boodschap het beste onder de aandacht van uw doelgroep kunt brengen. Onze aanpak is praktisch en concreet. Omdat we buiten de kaders durven te denken, vinden we altijd de oplossing die bij u past. Wij produceren met het grootste respect voor onze omgeving en het milieu.