W Amsterdam Hotel

Het luxueuze en innovatief design hotel is in oktober 2015 geopend in het hart van Amsterdam. Vanwijk heeft ervoor gezorgd dat al het hoteldrukwerk aanwezig was op de dag van de opening.

Door onze ervaring en knowhow zijn wij in staat om de uitvoering van dit soort grote projecten soepel te laten verlopen.

Gert-Jan Kok

Van Wijk

Project interview

Judith van Zaane
Marketing, Vanwijk

Gert-Jan Kok
project begeleider bij Vanwijk

Gert-Jan Wij zijn uitgenodigd voor een intakegesprek. Later zijn de details van het project besproken en hebben wij daar een voorstel voor gemaakt. Rekening houdend met de gewenste kwaliteit, kwantiteit, werkwijze van de klant en natuurlijk de prijs. Als eerste werd het prepress traject ingezet, een stevige klus voor onze studio. Gefaseerd werden de verschillende producten geproduceerd en bezorgd, in samenwerking met het hotel. Levering was ruimschoots op tijd zodat het hotel met de spullen aan de slag kon.

Gert-Jan: Goed en heel direct, fijn om mee te werken. Duidelijke afspraak was om 1 op 1 te communiceren. Het succes valt of staat met het intake gesprek, hierbij moet duidelijk worden besproken wat en hoe men zaken geregeld wilt hebben. Door onze ervaring en knowhow zijn wij in staat om de uitvoering van dit soort grote projecten soepel te laten verlopen.

Gert-Jan: Ja, al vaker hebben wij re-brandings, huisstijl wijzigingen en andere openingen van nieuwe hotels gedaan. Dit is ook wat ik leuk vind in mijn werk bij Vanwijk.